Förändring Framåt Tillsammans

Senaste nytt

Nov
04

Till Sveriges bästa kvinnor!

Publicerad av Paula den 4 november, 2012 kl. 23:41

För den som inte visste det redan så kan jag tala om att de bästa kvinnorna i vårt land hittar man i Sverigedemokraterna och SD-kvinnor! Idag höll region Mellan sin första medlemsträff och knappt hade vi hunnit presentera oss för varandra innan de politiska diskussionerna var i full gång. Liksom varje gång jag är på ett arrangemang med förbundet  av våra medlemmars fantastiska engagemang och genuina intresse för att hitta nya lösningar och metoder för att gemensamt förbättra vårt samhälle.

Under mötet avhandlades många politiska ämnen, allt från djurskydd till hälsoarbete. Mycket kretsade kring hur vi kan verka för stärkt valfrihet och möjligheter att möta varje individs behov utan att för den skull förringa värdet av goda relationer med vår omvärld. Vare sig det handlade om stärkta möjligheter till kvalitetstid med familjen eller en skola där kunskap förmedlas och ömsesidig respekt råder mellan lärare och elev lyftes perspektiv som jag ofta annars saknar i debatten. I en värld där så mycket av det politiska arbetet och den offentliga debatten handlar om kostnadseffektivitet och mätbara resultat är det härligt befriande att tala även om immateriella värden, vikten av relationer människor emellan, vikten av medmänsklighet och humana val. Jag känner mig trygg i vetskapen om att det är skarpa, starka kvinnor drivna av kämparglöd och empati som söker sig till SD.

Kort sagt: det är oerhört inspirerande att träffas och låta samtalet flöda, och jag kan inte nog säga hur stolt jag är över att få representera detta det bästa av alla kvinnoförbund. Till alla förbundsväninnor vill jag rikta mitt varmaste tack för all glädje och energi. Vår tid är nu!

Kommentera

  1.  

    |